Samsung Galaxy Note


Galaxy Note een nieuwe smartphone-ervaring. Feel Free!
Samsung introduceert met de Galaxy Note een nieuwe type smartphone. De Galaxy Note biedt alle voordelen van de mobiele devices van nu, maar heeft het formaat van een smartphone. Je neemt ‘m daardoor overal mee naartoe.

5.3’’ touchscherm.
De nieuwe Galaxy Note heeft een 5.3’’ HD Super AMOLED-scherm, het grootste schermformaat dat we ooit op een smartphone zagen. Dit grote scherm zorgt voor veel meer gebruiksgemak. Zo wordt het scrollen en bijvoorbeeld het wisselen van scherm geminimaliseerd. Video’s, foto’s, webcontent en documenten komen volledig tot hun recht dankzij diepe zwarttonen en sprankelende kleuren van de HD Super AMOLED-technologie. Het display heeft een kijkhoek van 180 graden, waardoor je ook met andere de beelden kunt bekijken. Hoe groot het display van de Galaxy Note ook is, toch is het toestel met 9.65mm uitgesproken dun.

S Pen.
Ook heeft Samsung een nieuwe pentechnologie aan de Galaxy Note toegevoegd. Met de zogenaamde ’S Pen’ is het mogelijk om gemakkelijk, nauwkeurig en snel notities en tekeningen op het grote touchscreen te maken. Met de multimedia-applicatie S Memo sla je allerlei zelfgemaakte content op. Van afbeeldingen en stemopnamen tot teksten, handgeschreven notities en tekeningen. Dit doe je via een applicatie. Ook kun je de content, zoals foto’s en video’s, nauwkeurig bewerken en personaliseren. Vervolgens kun je je creaties direct delen met anderen via sms, e-mail of Samsungs gratis wereldwijde mobiele communicatie dienst ChatON.

Supersnel.
De Samsung Galaxy Note is Supersnel en bijzonder krachtig door de uitrusting met een 1,4-GHz dual-core processor. Het toestel draait moeiteloos meerdere zware applicaties tegelijk en speelt zonder problemen hd-films af op het grote scherm. De Galaxy Note draait op Android 2,3, waardoor je hem heel gemakkelijk via de Android Market kunt uitbreiden. Je hebt keuze uit duizenden leuke apps die je heel gemakkelijk naar je smartphone download.

8-megapixelcamera.
Met de Galaxy Note maak je de mooiste foto’s. Het toestel is voorzien van een 8-megapixelcamera met LED-flitser, zodat je ook in het donker kunt fotograferen. Het is uiteraard ook mogelijk om filmpjes te maken met de Galaxy Note. Het toestel ondersteunt Full HD-filmpjes in 1080p. uiteraard is de Galaxy Note ook in staat om Full HD-films af te spelen.

Slimme toepassingen.
Samsung heeft verschillende slimme toepassingen aan de Galaxy Note toegevoegd. Bijvoorbeeld ’S Planner’, waarmee Samsung een slimme en professionele planner levert die alle voordelen van het grote scherm benut. Zo zijn TO Do-lijsten en afspraken geïntegreerd. Het gebruik is intuïtief, zodat je makkelijk je zakelijke en privéleven kunt organiseren.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Mobiele-telefoon